Arrow up
Arrow down

Olağan Genel Kurul Toplantımız 25 Eylül 2021 Cumartesi günü Ankara'da Yapılacaktır!

Derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili olarak Yönetim Kurulumuzun davet mektubu linkte sunulmaktadır. Buna göre salgın kısıtlamaları gereğince daha önce yapılamayan 30. Olağan Genel Kurul Toplantımız, ilgili gündem gereğince 25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 10:00’da Makine İhracatçıları Birliği’nde Ahmet Kahraman Konferans Salonunda (Ceyhun Atuf Kansu Cad. No: 120 Balgat Çankaya, Ankara) yapılacaktır.

Not:
1. Konuklarımız salona HES kodu sorgulaması yapılarak alınacaktır.
2. Tüzüğümüze göre; Genel Kurul toplantısında her üyenin bir oy hakkı vardır; gerçek üye oyunu şahsen kullanmak zorundadır. Tüzel kişinin üye olması halinde, tüzel kişinin yönetim kurulu başkanı veya temsille görevlendireceği kişi oy kullanır. Buna göre gerçek üyelerimizin bir başkasına vekalet verme durumları söz konusu değildir. Tüzel üyelerimizde yönetim kurulu başkanı veya imzalı bir belgeye istinaden temsille görevlendireceği kişi oy kullanabilir. Üyeliğinizin tüzel mi yoksa gerçek mi olduğu konusunda bir tereddütünüz varsa lütfen Birliğimizle temas kurunuz.

Bu içerik 232 defa okunmuştur.

Bizi Takip Edin

facebook twitter linkedin